Holkeri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Holkeri

Holkeri on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Holkerien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 103

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Holkeri on noin sijalla 6 500.

Holkeri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Holkeri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1994

Sana Holkeri esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Holkeri

Holkeri (paikannimi)Katuosoitteissa

Holkeri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Holkeri jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Holkeri esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Holkerintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Holkeri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Холкери tarkoittaa nimeä Holkeri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Holgerj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Holkeri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holly Holkeri tai Holger Holkeri.

Samankaltaisia nimiä kuin Holkeri

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: holkeri.fi, holkeri.com, holkeri.eu, holkeri.info, holkeri.name, holkeri.net, holkeri.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Holkeri i Finland. Surname Holkeri in Finland.

©Tuomas Salste