Holli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Holli

Holli on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hollien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 55

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Holli on noin sijalla 10 000.

Holli-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Holli on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Holli ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–1996

Sana Holli esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Holli

Holli (paikannimi)Katuosoitteissa

Holli on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Holli jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Holli esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hollikaarre, Hollikuja, Hollintie, Hollipolku, Hollitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Holli-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hollit ulkomailla

Norjassa Holli oli 32 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Холли tarkoittaa nimeä Holli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holly Holli tai Holger Holli.

Samankaltaisia nimiä kuin Holli

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: holli.eu, holli.fi, holli.net, holli.org, holli.com, holli.info, holli.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Holli i Finland. Surname Holli in Finland.

©Tuomas Salste