Holmevaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Holmevaara

Holmevaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Holmevaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Holmevaara on noin sijalla 16 000.

Holmevaara-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Holmevaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Holmevaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Холмеваара tarkoittaa nimeä Holmevaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Holmefwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Holmevaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holly Holmevaara tai Holger Holmevaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Holmevaara

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Holmevaara i Finland. Surname Holmevaara in Finland.

©Tuomas Salste