Holstila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Holstila

Holstila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Holstila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 71

v. 2016 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Holstila on noin sijalla 8 600.

Holstila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Holstila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Holstila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Holstila

Holstila (paikannimi)Katuosoitteissa

Holstila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Holstila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Holstila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Holstilankuja, Holstilanraitti, Holstilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Holstila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Холстила tarkoittaa nimeä Holstila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holly Holstila tai Holger Holstila.

Samankaltaisia nimiä kuin Holstila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Holstila i Finland. Surname Holstila in Finland.

©Tuomas Salste