Holtlund: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Holtlund

Holtlund on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Holtlundien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Holtlund on noin sijalla 14 000.

Holtlund-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Holtlund on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Holtlund ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Holtlund on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Holtlund on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Holtlund ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 21 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Holtlundeja on 38.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1961–1996

Sana Holtlund esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Holtlund

Holtlund (paikannimi)

Holtlund on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Holtlund jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Holtlund-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Holtlundit ulkomailla

Ruotsissa Holtlund oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Holtlund oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

381110
Holtlundit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Holly Holtlund tai Holger Holtlund.

Samankaltaisia nimiä kuin Holtlund

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Holtlund i Finland. Surname Holtlund in Finland.

©Tuomas Salste