Homanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Homanen

Homanen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Homasten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 120 max

v. 2014 144

v. 2015 145

v. 2016 145

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Homanen on noin sijalla 5 000.

Homanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Homanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1935
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1997

Sana Homanen tai Homasen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Homaset ulkomailla

Ruotsissa Homanen oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хоманен tarkoittaa nimeä Homanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Homain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Homanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Homanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: homanen.com, homanen.net, homanen.eu, homanen.fi, homanen.info, homanen.name, homanen.org, homaset.com, homaset.eu, homaset.fi, homaset.info, homaset.name, homaset.net, homaset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Homanen i Finland. Surname Homanen in Finland.

©Tuomas Salste