Honkapirtti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Honkapirtti

Honkapirtti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Honkapirttien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Honkapirtti on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Honkapirtti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Honkapirtti

Honkapirtti (paikannimi)Katuosoitteissa

Honkapirtti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 18 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on rakennus sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Honkapirtti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Honkapirtti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Honkapirtinkatu, Honkapirtinkuja, Honkapirtintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Honkapirtti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хонкапиртти tarkoittaa nimeä Honkapirtti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hongapirtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Honkapirtti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hong Honkapirtti.

Samankaltaisia nimiä kuin Honkapirtti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Honkapirtti i Finland. Surname Honkapirtti in Finland.

©Tuomas Salste