Honkasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Honkasaari

Honkasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Honkasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 81

v. 2015 81

v. 2016 82

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Honkasaari on noin sijalla 7 800.

Honkasaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Honkasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Honkasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Honkasaari on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Honkasaari on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Honkasaari ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 20 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Honkasaaria on 82.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Honkasaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Honkasaari

Honkasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Honkasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 224 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Honkasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Honkasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Honkasaarenkatu, Honkasaarenraitti, Honkasaarentie, Honkasaari, Honkasaari Rönö, Kuivaniemen Honkasaari, Pyhäselän Honkasaari, Rönön Honkasaari, Vuohijärven Honkasaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Honkasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хонкасаари tarkoittaa nimeä Honkasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hongasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Honkasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hong Honkasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Honkasaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Honkasaari i Finland. Surname Honkasaari in Finland.

©Tuomas Salste