Honkilahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Honkilahti

Honkilahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Honkilahtien lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1903–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1981

Sana Honkilahden esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Honkilahti

Honkilahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Honkilahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty, suo, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Honkilahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Honkilahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Honkilahdenraitti, Honkilahdentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Honkilahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хонкилахти tarkoittaa nimeä Honkilahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hongilachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Honkilahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hong Honkilahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Honkilahti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: honkilahti.fi, honkilahdet.com, honkilahdet.eu, honkilahdet.fi, honkilahdet.info, honkilahdet.name, honkilahdet.net, honkilahdet.org, honkilahti.com, honkilahti.eu, honkilahti.info, honkilahti.name, honkilahti.net, honkilahti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Honkilahti i Finland. Surname Honkilahti in Finland.

©Tuomas Salste