Hopeasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hopeasaari

Hopeasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hopeasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hopeasaari on noin sijalla 13 000.

Hopeasaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hopeasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hopeasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hopeasaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hopeasaari

Hopeasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Hopeasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hopeasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hopeasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hopeasaarentie, Hopeasaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hopeasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хопеасаари tarkoittaa nimeä Hopeasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hopeasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hopeasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hope Hopeasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Hopeasaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hopeasaari i Finland. Surname Hopeasaari in Finland.

©Tuomas Salste