Hopiavuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hopiavuori

Hopiavuori on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hopiavuorien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 117 max

v. 2014 157

v. 2015 156

v. 2016 157

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hopiavuori on noin sijalla 4 700.

Hopiavuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hopiavuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1935
Lakanneet yritykset
perust. 1959–1999

Sana Hopiavuori tai Hopiavuoren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hopiavuori

Hopiavuori (paikannimi)Katuosoitteissa

Hopiavuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hopiavuori jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hopiavuori esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hopiavuorentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hopiavuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хопиавуори tarkoittaa nimeä Hopiavuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hopiafwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hopiavuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hope Hopiavuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Hopiavuori

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hopiavuori.com, hopiavuori.fi, hopiavuori.net, hopiavuoret.com, hopiavuoret.eu, hopiavuoret.fi, hopiavuoret.info, hopiavuoret.name, hopiavuoret.net, hopiavuoret.org, hopiavuori.eu, hopiavuori.info, hopiavuori.name, hopiavuori.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hopiavuori i Finland. Surname Hopiavuori in Finland.

©Tuomas Salste