Horto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Horto

Horto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Horto-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 112

v. 2015 115

v. 2016 115

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Horto on noin sijalla 6 000.

Horto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Horto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1977
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Horto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Horto osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Horto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hortogränd. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хорто tarkoittaa nimeä Horto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Horst Horto.

Samankaltaisia nimiä kuin Horto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: horto.com, horto.eu, horto.net, horto.fi, horto.info, horto.name, horto.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Horto i Finland. Surname Horto in Finland.

©Tuomas Salste