Hosionaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hosionaho

Hosionaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hosionahojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 205

v. 2015 215

v. 2016 220

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hosionaho on noin sijalla 3 500.

Hosionaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hosionaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hosionaho on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hosionaho on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hosionaho ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 71 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hosionahoja on 220.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Hosionaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hosionaho

Hosionaho (paikannimi)

Hosionaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hosionaho jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Hosionaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хосионахо tarkoittaa nimeä Hosionaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hossain Hosionaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Hosionaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hosionaho.com, hosionaho.eu, hosionaho.fi, hosionaho.info, hosionaho.name, hosionaho.net, hosionaho.org, hosionahot.com, hosionahot.eu, hosionahot.fi, hosionahot.info, hosionahot.name, hosionahot.net, hosionahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hosionaho i Finland. Surname Hosionaho in Finland.

©Tuomas Salste