Hoskonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hoskonen

Hoskonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hoskosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 122

v. 2015 116

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hoskonen on noin sijalla 6 000.

Hoskonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hoskonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Hoskosia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Hoskosen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Hoskonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hoskoset ulkomailla

Ruotsissa Hoskonen oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хосконен tarkoittaa nimeä Hoskonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hoscoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hoskonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hossain Hoskonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Hoskonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hoskonen.com, hoskonen.eu, hoskonen.fi, hoskonen.info, hoskonen.name, hoskonen.net, hoskonen.org, hoskoset.com, hoskoset.eu, hoskoset.fi, hoskoset.info, hoskoset.name, hoskoset.net, hoskoset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hoskonen i Finland. Surname Hoskonen in Finland.

©Tuomas Salste