Hostikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hostikka

Hostikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hostikoiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 252 max

v. 2014 299

v. 2015 301

v. 2016 303

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hostikka on noin sijalla 2 600.

Hostikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hostikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hostikka on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hostikka on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hostikka ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hostikoita on 303.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1897-1926

Hostikoita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 22 Hostikan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Hostikka, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 14.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1926
Lakanneet yritykset
perust. 1981–1998

Sana Hostikka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hostikka

Hostikka (paikannimi)Katuosoitteissa

Hostikka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hostikka jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hostikka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hostikantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hostikka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хостикка tarkoittaa nimeä Hostikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hossain Hostikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Hostikka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hostikka.com, hostikka.fi, hostikat.com, hostikat.eu, hostikat.fi, hostikat.info, hostikat.name, hostikat.net, hostikat.org, hostikka.eu, hostikka.info, hostikka.name, hostikka.net, hostikka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hostikka i Finland. Surname Hostikka in Finland.

©Tuomas Salste