Hourula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hourula

Hourula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Houruloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 176 max

v. 2014 153

v. 2015 154

v. 2016 153

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hourula on noin sijalla 4 800.

Hourula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hourula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hourula on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hourula on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hourula ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Houruloita on 153.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1885-1927

Houruloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Hourulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Houruloiden yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Nivala (9 vainajaa), Pyhäjoki (4) sekä Kemi (3).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Hourula, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977–1986

Sana Hourula esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hourula

Hourula (paikannimi)Katuosoitteissa

Hourula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hourula jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hourula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hourulankuja, Hourulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hourula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hourulat ulkomailla

Ruotsissa Hourula oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хоурула tarkoittaa nimeä Hourula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hourula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hourula.com, hourula.eu, hourula.fi, hourula.info, hourula.name, hourula.net, hourula.org, hourulat.com, hourulat.eu, hourulat.fi, hourulat.info, hourulat.name, hourulat.net, hourulat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hourula i Finland. Surname Hourula in Finland.

©Tuomas Salste