Houtsonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Houtsonen

Houtsonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Houtsosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 100

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Houtsonen on noin sijalla 6 600.

Houtsonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Houtsonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Houtsosia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Houtsosen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Houtsoset ulkomailla

Tanskassa Houtsonen on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хоутсонен tarkoittaa nimeä Houtsonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Houtzoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Houtsonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: houtsonen.com, houtsonen.eu, houtsonen.fi, houtsonen.info, houtsonen.name, houtsonen.net, houtsonen.org, houtsoset.com, houtsoset.eu, houtsoset.fi, houtsoset.info, houtsoset.name, houtsoset.net, houtsoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Houtsonen i Finland. Surname Houtsonen in Finland.

©Tuomas Salste