Höyssä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Höyssä

Höyssä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Höyssä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Höyssä on noin sijalla 16 000.

Höyssä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Höyssä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Höyssä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Höyssä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Höyssä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Höyssä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 18 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Höyssä-nimisiä on 30.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хёусся ("Hjoussja") tarkoittaa nimeä Höyssä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Hoyssa tai Hoeyssae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Höyssä i Finland. Surname Höyssä in Finland.

©Tuomas Salste