Huhmarniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhmarniemi

Huhmarniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Huhmarniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 92

v. 2015 91

v. 2016 91

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhmarniemi on noin sijalla 7 200.

Huhmarniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Huhmarniemi on melko pitkä nimi.

Huhmarniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhmarniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–1989

Sana Huhmarniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Huhmarniemi

Huhmarniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Huhmarniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 16 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huhmarniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Huhmarniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Huhmarniemenkatu, Huhmarniementie, Huhmarniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Huhmarniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Huhmarniemet ulkomailla

Ruotsissa Huhmarniemi oli 29 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухмарниеми ("Huhmarnijemi") tarkoittaa nimeä Huhmarniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huchmarniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huhmarniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhmarniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huhmarniemet.com, huhmarniemet.eu, huhmarniemet.fi, huhmarniemet.info, huhmarniemet.name, huhmarniemet.net, huhmarniemet.org, huhmarniemi.com, huhmarniemi.eu, huhmarniemi.fi, huhmarniemi.info, huhmarniemi.name, huhmarniemi.net, huhmarniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhmarniemi i Finland. Surname Huhmarniemi in Finland.

©Tuomas Salste