Huhta-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhta-Koivisto

Huhta-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Huhta-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhta-Koivisto on noin sijalla 12 000.

Huhta-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Huhta-Koivisto on melko pitkä nimi.

Huhta-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhta-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Huhta-Koivisto

Huhta-Koivisto (paikannimi)

Huhta-Koivisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huhta-Koivisto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Huhta-Koivisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухта-Койвисто tarkoittaa nimeä Huhta-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huchta=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huhta-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhta-Koivisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhta-Koivisto i Finland. Surname Huhta-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste