Huhtakallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhtakallio

Huhtakallio on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huhtakallioiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 164

v. 2015 167

v. 2016 168

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhtakallio on noin sijalla 4 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Huhtakallio on melko pitkä nimi.

Huhtakallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhtakallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1932
Lakanneet yritykset
perust. 1962–1999

Sana Huhtakallio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Huhtakallio

Huhtakallio (paikannimi)Katuosoitteissa

Huhtakallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huhtakallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Huhtakallio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Huhtakalliontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Huhtakallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухтакаллио tarkoittaa nimeä Huhtakallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huchtacalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huhtakallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhtakallio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huhtakallio.com, huhtakallio.net, huhtakallio.org, huhtakallio.eu, huhtakallio.fi, huhtakallio.info, huhtakallio.name, huhtakalliot.com, huhtakalliot.eu, huhtakalliot.fi, huhtakalliot.info, huhtakalliot.name, huhtakalliot.net, huhtakalliot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhtakallio i Finland. Surname Huhtakallio in Finland.

©Tuomas Salste