Huhtamella: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhtamella

Huhtamella on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huhtamella-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 147

v. 2015 145

v. 2016 145

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhtamella on noin sijalla 5 000.

Huhtamella on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhtamella ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Huhtamella on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Huhtamella on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Huhtamella ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 62 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Huhtamella-nimisiä on 145.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Huhtamella esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Huhtamella

Huhtamella (paikannimi)

Huhtamella on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huhtamella jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Huhtamella-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухтамелла tarkoittaa nimeä Huhtamella. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhtamella

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huhtamella.fi, huhtamella.com, huhtamella.eu, huhtamella.info, huhtamella.name, huhtamella.net, huhtamella.org, huhtamellat.com, huhtamellat.eu, huhtamellat.fi, huhtamellat.info, huhtamellat.name, huhtamellat.net, huhtamellat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhtamella i Finland. Surname Huhtamella in Finland.

©Tuomas Salste