Huhtaniska: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhtaniska

Huhtaniska on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huhtaniskojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 132

v. 2015 132

v. 2016 134

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhtaniska on noin sijalla 5 300.

Huhtaniska on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhtaniska ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995–2002

Sana Huhtaniska esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Huhtaniskat ulkomailla

Ruotsissa Huhtaniska oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухтаниска tarkoittaa nimeä Huhtaniska. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huchtanisca on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huhtaniska olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhtaniska

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huhtaniska.com, huhtaniska.eu, huhtaniska.fi, huhtaniska.info, huhtaniska.name, huhtaniska.net, huhtaniska.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhtaniska i Finland. Surname Huhtaniska in Finland.

©Tuomas Salste