Huhtasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huhtasaari

Huhtasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huhtasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 120

v. 2015 123

v. 2016 125

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huhtasaari on noin sijalla 5 600.

Huhtasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huhtasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Huhtasaaria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Huhtasaaren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–1997

Sana Huhtasaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Huhtasaari

Huhtasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Huhtasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 48 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huhtasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Huhtasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Huhtasaarenkatu, Huhtasaarentie, Huhtasaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Huhtasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Huhtasaaret ulkomailla

Ruotsissa Huhtasaari oli 25 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хухтасаари tarkoittaa nimeä Huhtasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huchtasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huhtasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huhtasaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huhtasaari.com, huhtasaari.fi, huhtasaaret.com, huhtasaaret.eu, huhtasaaret.fi, huhtasaaret.info, huhtasaaret.name, huhtasaaret.net, huhtasaaret.org, huhtasaari.eu, huhtasaari.info, huhtasaari.name, huhtasaari.net, huhtasaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huhtasaari i Finland. Surname Huhtasaari in Finland.

©Tuomas Salste