Hujala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hujala

Hujala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hujala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 194 max

v. 2014 181

v. 2015 180

v. 2016 178

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hujala on noin sijalla 4 200.

Hujala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hujala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hujala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hujala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hujala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 33 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hujala-nimisiä on 178.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1908

Hujala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 17 Hujalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1950–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Hujala, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1937
Lakanneet yritykset
perust. 1959–1998

Sana Hujala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hujala

Hujala (paikannimi)Katuosoitteissa

Hujala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hujala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hujala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hujalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hujala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуяла tarkoittaa nimeä Hujala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hujala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hujala.com, hujala.eu, hujala.fi, hujala.info, hujala.name, hujala.net, hujala.org, hujalat.com, hujalat.eu, hujalat.fi, hujalat.info, hujalat.name, hujalat.net, hujalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hujala i Finland. Surname Hujala in Finland.

©Tuomas Salste