Hukari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hukari

Hukari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hukarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 155 max

v. 2014 171

v. 2015 173

v. 2016 173

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hukari on noin sijalla 4 300.

Hukari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hukari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1924
Lakanneet yritykset
perust. 1966–1995

Sana Hukari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hukari

Hukari (paikannimi)Katuosoitteissa

Hukari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hukari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hukari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hukarintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hukari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hukarit ulkomailla

Ruotsissa Hukari oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Hukari oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

173127
Hukarit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 106 henkeä, joiden sukunimi oli HUKARI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хукари tarkoittaa nimeä Hukari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hucarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hukari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hukari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hukari.com, hukari.eu, hukari.fi, hukari.info, hukari.name, hukari.net, hukari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hukari i Finland. Surname Hukari in Finland.

©Tuomas Salste