Hulanmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hulanmäki

Hulanmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hulanmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 61

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hulanmäki on noin sijalla 9 900.

Hulanmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hulanmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hulanmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Hulanmäki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hulanmäki

Hulanmäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Hulanmäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hulanmäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hulanmäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hulanmäentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hulanmäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуланмяки ("Hulanmjaki") tarkoittaa nimeä Hulanmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Hulanmaki tai Hulanmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hulda Hulanmäki.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hulanmäki i Finland. Surname Hulanmäki in Finland.

©Tuomas Salste