Humalajoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Humalajoki

Humalajoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Humalajokien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 111 max

v. 2014 439

v. 2015 451

v. 2016 461

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Humalajoki on noin sijalla 1 900.

Humalajoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Humalajoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Humalajoki on tavallisimpia nimiä mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Listalla on kuntia, joissa Humalajoki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikat on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkit). Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää. Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Humalajoki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 110 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Humalajokia on 461.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Humalajoki tai Humalajoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Humalajoki

Humalajoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Humalajoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Humalajoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Humalajoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Humalajoentie, Humalajoki. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Humalajoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хумалайоки ("Humalaioki") tarkoittaa nimeä Humalajoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Humalaiokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Humalajoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Humberto Humalajoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Humalajoki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: humalajoki.com, humalajoki.fi, humalajoet.com, humalajoet.eu, humalajoet.fi, humalajoet.info, humalajoet.name, humalajoet.net, humalajoet.org, humalajoki.eu, humalajoki.info, humalajoki.name, humalajoki.net, humalajoki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Humalajoki i Finland. Surname Humalajoki in Finland.

©Tuomas Salste