Hunnakko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hunnakko

Hunnakko on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hunnakkojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 126 max

v. 2014 146

v. 2015 152

v. 2016 152

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hunnakko on noin sijalla 4 800.

Hunnakko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hunnakko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1982

Sana Hunnakko esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hunnakko

Hunnakko (paikannimi)Katuosoitteissa

Hunnakko on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hunnakko jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hunnakko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hunnakonkuja, Hunnakontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hunnakko-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуннакко tarkoittaa nimeä Hunnakko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hunnackå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hunnakko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hung Hunnakko.

Samankaltaisia nimiä kuin Hunnakko

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hunnakko.fi, hunnakko.com, hunnakko.eu, hunnakko.info, hunnakko.name, hunnakko.net, hunnakko.org, hunnakot.com, hunnakot.eu, hunnakot.fi, hunnakot.info, hunnakot.name, hunnakot.net, hunnakot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hunnakko i Finland. Surname Hunnakko in Finland.

©Tuomas Salste