Huokuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huokuniemi

Huokuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Huokuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 50

v. 2016 49

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huokuniemi on noin sijalla 11 000.

Huokuniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Huokuniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huokuniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуокуниеми ("Huokunijemi") tarkoittaa nimeä Huokuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hoocuniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huokuniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Huong Huokuniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Huokuniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huokuniemi i Finland. Surname Huokuniemi in Finland.

©Tuomas Salste