Huopana: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huopana

Huopana on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huopana-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huopana on noin sijalla 6 500.

Huopana on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huopana ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Huopana esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Huopana

Huopana (paikannimi)Katuosoitteissa

Huopana on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huopana jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Huopana esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Huopana. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Huopana-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Huopana-suku ulkomailla

Ruotsissa Huopana oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуопана tarkoittaa nimeä Huopana. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Huong Huopana.

Samankaltaisia nimiä kuin Huopana

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huopana.com, huopana.eu, huopana.fi, huopana.info, huopana.name, huopana.net, huopana.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huopana i Finland. Surname Huopana in Finland.

©Tuomas Salste