Huosionmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huosionmaa

Huosionmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Huosionmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huosionmaa on noin sijalla 18 000.

Huosionmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Huosionmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huosionmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Huosionmaa

Huosionmaa (paikannimi)

Huosionmaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huosionmaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Huosionmaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуосионмаа tarkoittaa nimeä Huosionmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hoosionma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huosionmaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Huong Huosionmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Huosionmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huosionmaa i Finland. Surname Huosionmaa in Finland.

©Tuomas Salste