Huotilainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huotilainen

Huotilainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Huotilaisten määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 199 max

v. 2014 162

v. 2015 162

v. 2016 161

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huotilainen on noin sijalla 4 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Huotilainen on melko pitkä nimi.

Huotilainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huotilainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Huotilaisia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Huotilaisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1950–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Huotilainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Huotilaiset ulkomailla

Ruotsissa Huotilainen oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хуотилайнен tarkoittaa nimeä Huotilainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hootilain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huotilainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Huong Huotilainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Huotilainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: huotilainen.com, huotilainen.eu, huotilainen.fi, huotilainen.info, huotilainen.name, huotilainen.net, huotilainen.org, huotilaiset.com, huotilaiset.eu, huotilaiset.fi, huotilaiset.info, huotilaiset.name, huotilaiset.net, huotilaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huotilainen i Finland. Surname Huotilainen in Finland.

©Tuomas Salste