Hursti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hursti

Hursti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hurstien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 152 max

v. 2014 200

v. 2015 202

v. 2016 201

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hursti on noin sijalla 3 800.

Hursti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hursti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1911–1927
Lakanneet yritykset
perust. 1954–1995

Sana Hursti tai Hurstin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hursti

Hursti (paikannimi)Katuosoitteissa

Hursti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hursti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hursti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hurstikatu, Hurstintie, Hurstipolku. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hursti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hurstit ulkomailla

Ruotsissa Hursti oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хурсти tarkoittaa nimeä Hursti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Hursti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hursti.info, hursti.net, hursti.org, hursti.com, hursti.eu, hursti.fi, hursti.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hursti i Finland. Surname Hursti in Finland.

©Tuomas Salste