Huttu-Hiltunen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Huttu-Hiltunen

Huttu-Hiltunen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Huttu-Hiltusten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Huttu-Hiltunen on noin sijalla 14 000.

Huttu-Hiltunen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Huttu-Hiltunen on melko pitkä nimi.

Huttu-Hiltunen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Huttu-Hiltunen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Huttu-Hiltunen

Huttu-Hiltunen (paikannimi)

Huttu-Hiltunen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Huttu-Hiltunen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Huttu-Hiltunen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хутту-Хильтунен tarkoittaa nimeä Huttu-Hiltunen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Huttu=Hilduin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Huttu-Hiltunen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Huttu-Hiltunen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Huttu-Hiltunen i Finland. Surname Huttu-Hiltunen in Finland.

©Tuomas Salste