Hyttilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hyttilä

Hyttilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hyttilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 52

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hyttilä on noin sijalla 11 000.

Hyttilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hyttilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hyttilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Hyttilä

Hyttilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Hyttilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 29 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hyttilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hyttilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hyttilä, Hyttilänkatu, Hyttiläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hyttilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хюттиля ("Hjuttilja") tarkoittaa nimeä Hyttilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Hyttila tai Hyttilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Hyttilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hyttilä i Finland. Surname Hyttilä in Finland.

©Tuomas Salste