Ihme: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ihme

Ihme on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ihmeiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 109

v. 2015 108

v. 2016 109

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ihme on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Ihme on lyhyt nimi.

Ihme on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ihme ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1986–2005

Sana Ihme esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ihme

Ihme (paikannimi)Katuosoitteissa

Ihme on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ihme jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ihme esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ihmeentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ihme-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ihmeet ulkomailla

Norjassa Ihme oli 42 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ихме tarkoittaa nimeä Ihme. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ihme.com, ihme.eu, ihme.fi, ihme.info, ihme.net, ihme.org, ihme.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ihme i Finland. Surname Ihme in Finland.

©Tuomas Salste