Iinatti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Iinatti

Iinatti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Iinattien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 127 max

v. 2014 137

v. 2015 139

v. 2016 137

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Iinatti on noin sijalla 5 200.

Iinatti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Iinatti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Iinatteja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Iinatin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Iinatti tai Iinatin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Iinatti

Iinatti (paikannimi)Katuosoitteissa

Iinatti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Iinatti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Iinatti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Iinatintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Iinatti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Iinatit ulkomailla

Ruotsissa Iinatti oli 36 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ийнатти ("Ijnatti") tarkoittaa nimeä Iinatti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ijnattj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Iinatti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Iina Iinatti.

Samankaltaisia nimiä kuin Iinatti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: iinatti.net, iinatit.com, iinatit.eu, iinatit.fi, iinatit.info, iinatit.name, iinatit.net, iinatit.org, iinatti.com, iinatti.eu, iinatti.fi, iinatti.info, iinatti.name, iinatti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Iinatti i Finland. Surname Iinatti in Finland.

©Tuomas Salste