Ilmakangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ilmakangas

Ilmakangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ilmakankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ilmakangas on noin sijalla 12 000.

Ilmakangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ilmakangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ilmakangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949

Sana Ilmakangas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ilmakangas

Ilmakangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Ilmakangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ilmakangas jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ilmakangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ilmakankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ilmakangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ильмакангас tarkoittaa nimeä Ilmakangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ilma Ilmakangas tai Ilmar Ilmakangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Ilmakangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ilmakangas i Finland. Surname Ilmakangas in Finland.

©Tuomas Salste