Ilmola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ilmola

Ilmola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ilmoloiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 122 max

v. 2014 161

v. 2015 162

v. 2016 162

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ilmola on noin sijalla 4 500.

Ilmola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ilmola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ilmoloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Ilmolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1949–2000

Sana Ilmola tai Ilmolan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ilmola

Ilmola (paikannimi)Katuosoitteissa

Ilmola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 33 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ilmola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ilmola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ilmolanraitti, Ilmolantie, Ilmolastråket. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ilmola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ильмола tarkoittaa nimeä Ilmola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ilmo Ilmola tai Ilma Ilmola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ilmola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ilmola.com, ilmola.fi, ilmola.eu, ilmola.info, ilmola.name, ilmola.net, ilmola.org, ilmolat.com, ilmolat.eu, ilmolat.fi, ilmolat.info, ilmolat.name, ilmolat.net, ilmolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ilmola i Finland. Surname Ilmola in Finland.

©Tuomas Salste