Ilvesluoto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ilvesluoto

Ilvesluoto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ilvesluotojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 103

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ilvesluoto on noin sijalla 6 500.

Ilvesluoto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ilvesluoto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 2000–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ilvesluoto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ильвеслуото tarkoittaa nimeä Ilvesluoto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ilfweslootå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ilvesluoto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ilves Ilvesluoto.

Samankaltaisia nimiä kuin Ilvesluoto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ilvesluoto.com, ilvesluodot.com, ilvesluodot.eu, ilvesluodot.fi, ilvesluodot.info, ilvesluodot.name, ilvesluodot.net, ilvesluodot.org, ilvesluoto.eu, ilvesluoto.fi, ilvesluoto.info, ilvesluoto.name, ilvesluoto.net, ilvesluoto.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ilvesluoto i Finland. Surname Ilvesluoto in Finland.

©Tuomas Salste