Ilvessuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ilvessuo

Ilvessuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ilvessoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ilvessuo on noin sijalla 19 000.

Ilvessuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ilvessuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ilvessuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ilvessuo

Ilvessuo (paikannimi)

Ilvessuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 22 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on painanne sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ilvessuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ilvessuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ильвессуо tarkoittaa nimeä Ilvessuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ilfwessoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ilvessuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ilves Ilvessuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Ilvessuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ilvessuo i Finland. Surname Ilvessuo in Finland.

©Tuomas Salste