Inkerö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Inkerö

Inkerö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Inkerö-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 71

v. 2016 69

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Inkerö on noin sijalla 8 900.

Inkerö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Inkerö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Inkerö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Inkerö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Inkerö-suku ulkomailla

Ruotsissa Inkerö oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Inkerø oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Инкерё ("Inkerjo") tarkoittaa nimeä Inkerö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Inkero tai Inkeroe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Inker Inkerö tai Inko Inkerö.

Samankaltaisia nimiä kuin Inkerö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Inkerö i Finland. Surname Inkerö in Finland.

©Tuomas Salste