Iso-Anttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Iso-Anttila

Iso-Anttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Iso-Anttiloiden lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Iso-Anttila on noin sijalla 22 000.

Iso-Anttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Iso-Anttila on melko pitkä nimi.

Iso-Anttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Iso-Anttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Iso-Anttila

Iso-Anttila (paikannimi)Katuosoitteissa

Iso-Anttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Iso-Anttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Iso-Anttila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Iso-Anttilankuja, Iso-Anttilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Iso-Anttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исо-Анттила tarkoittaa nimeä Iso-Anttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iso=Antila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Iso-Anttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isobel Iso-Anttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Iso-Anttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Iso-Anttila i Finland. Surname Iso-Anttila in Finland.

©Tuomas Salste