Iso-Heiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Iso-Heiniemi

Iso-Heiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Iso-Heiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 74

v. 2016 73

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Iso-Heiniemi on noin sijalla 8 500.

Iso-Heiniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Iso-Heiniemi on melko pitkä nimi.

Iso-Heiniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Iso-Heiniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исо-Хейниеми ("Iso-Heinijemi") tarkoittaa nimeä Iso-Heiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iso=Heiniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Iso-Heiniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isobel Iso-Heiniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Iso-Heiniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Iso-Heiniemi i Finland. Surname Iso-Heiniemi in Finland.

©Tuomas Salste