Iso-Kuusela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Iso-Kuusela

Iso-Kuusela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Iso-Kuuseloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Iso-Kuusela on noin sijalla 13 000.

Iso-Kuusela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Iso-Kuusela on melko pitkä nimi.

Iso-Kuusela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Iso-Kuusela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Iso-Kuusela

Iso-Kuusela (paikannimi)

Iso-Kuusela on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Iso-Kuusela jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Iso-Kuusela-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исо-Куусела tarkoittaa nimeä Iso-Kuusela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iso=Qusela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Iso-Kuusela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isobel Iso-Kuusela.

Samankaltaisia nimiä kuin Iso-Kuusela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Iso-Kuusela i Finland. Surname Iso-Kuusela in Finland.

©Tuomas Salste