Iso-Mustajärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Iso-Mustajärvi

Iso-Mustajärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Iso-Mustajärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Iso-Mustajärvi on noin sijalla 14 000.

Iso-Mustajärvi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Iso-Mustajärvi on melko pitkä nimi.

Iso-Mustajärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Iso-Mustajärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Iso-Mustajärvi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Iso-Mustajärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Iso-Mustajärvenkuja, Iso-Mustajärventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исо-Мустаярви ("Iso-Mustajarvi") tarkoittaa nimeä Iso-Mustajärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Iso=Mustaierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Iso-Mustajärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Iso-Mustajarvi tai Iso-Mustajaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isobel Iso-Mustajärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Iso-Mustajärvi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Iso-Mustajärvi i Finland. Surname Iso-Mustajärvi in Finland.

©Tuomas Salste