Isopoussu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Isopoussu

Isopoussu on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Isopoussu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 109 max

v. 2014 147

v. 2015 146

v. 2016 146

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Isopoussu on noin sijalla 5 000.

Isopoussu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Isopoussu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1989

Sana Isopoussu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Isopoussu-suku ulkomailla

Ruotsissa Isopoussu oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Исопоуссу tarkoittaa nimeä Isopoussu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isobel Isopoussu.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: isopoussu.com, isopoussu.eu, isopoussu.fi, isopoussu.info, isopoussu.name, isopoussu.net, isopoussu.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Isopoussu i Finland. Surname Isopoussu in Finland.

©Tuomas Salste