Istukaissaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Istukaissaari

Istukaissaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Istukaissaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Istukaissaari on noin sijalla 13 000.

Istukaissaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Istukaissaari on melko pitkä nimi.

Istukaissaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Istukaissaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Istukaissaari

Istukaissaari (paikannimi)

Istukaissaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Istukaissaari jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Istukaissaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Истукайссаари tarkoittaa nimeä Istukaissaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Istucaissarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Istukaissaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Isto Istukaissaari.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Istukaissaari i Finland. Surname Istukaissaari in Finland.

©Tuomas Salste