Ivars: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ivars

Ivars on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ivars-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 129

v. 2016 129

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ivars on noin sijalla 5 500.

Ivars on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ivars ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ivars on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ivars on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ivars ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 41 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ivars-nimisiä on 129.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ivars-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Ivars-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1961–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ivars esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ivars

Ivars (paikannimi)Katuosoitteissa

Ivars on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ivars jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ivars esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ivars gränd, Ivarsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ivars-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ivars-suku ulkomailla

Ruotsissa Ivars oli 129 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 5 723 henkeä, joiden sukunimi oli IVARS.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli IVARS.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ivar Ivars tai Ivana Ivars.

Samankaltaisia nimiä kuin Ivars

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ivars.com, ivars.eu, ivars.info, ivars.net, ivars.org, ivars.fi, ivars.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ivars i Finland. Surname Ivars in Finland.

©Tuomas Salste